Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Across the Wide Missouri - De-a lungul întregului Missouri (1951)

Across the Wide Missouri este un film american occidental Technicolor din 1951, bazat pe cartea de 1947 a istoricului Bernard DeVoto. Filmul dramatizează o relatare a mai multor comercianți de blană și interacțiunea lor cu nativii americani. Regizat de William A.

Vizualizari: 245

Categoria: Aventuri, Romantic, Western, 1951

Regizor: William A. Wellman

Data Adaugari: 22/03/2021

Scenariști: Talbot Jennings , Talbot Jenning

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:18:19

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 nomination

IMDb: 6.2

În anii 1830, în Munții Stâncoși, Flint Mitchell, capcană de blană, se întâlnește la „întâlnire” de vară cu alți oameni din munte, încasându-se în blănuri, băut și bucurându-se de concursuri între prietenii săi. El organizează o „brigadă” de vânătoare în teritoriul Blackfoot bogat în castori, cumpărând cai și recrutând capcani, în ciuda protestelor din partea prietenului său scoțian și a fostului său partener comercial, Brecan, care locuiește printre Blackfoot și îl avertizează că terenul le aparține. Flint îl dă pe Brecan pentru Kamiah, nepoata medicului Bearfoot, Black Ghost, și fiica adoptivă a unui șef Nez Perce, Looking Glass. Brecan vrea să o întoarcă la Picioarele Negre, pentru a promova pacea între triburi, în timp ce Flint vrea să se căsătorească cu Kamiah și să asigure siguranța brigăzii.
Îintenționează ca băiatul să fie educat formal în Est, Chip îl convinge an de an să-și amâne școala și învață căile munților de la tatăl său.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: