Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

All the King's Men - Cariera de politician (1949)

Carieră de politician (titlu original: All the King's Men) este un film american dramatic din 1949 regizat, produs și scris de Robert Rossen. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Broderick Crawford, John Ireland, Joanne Dru și John Derek. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film.
Broderick Crawford joacă rolul unui politician ambițios dar fără scrupule, Willie Stark.

Vizualizari: 530

Categoria: Dramă, 1949

Regizor: Robert Rossen

Data Adaugari: 21/11/2017

Scenariști: Robert Penn Warren

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:45

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 4 nominalizari OSCAR,5 premii si 2 nominalizari Globul de Aur,1 premiu DGA Award,1 premiu National Film Registry,2 premii si 1 nominalizare NYFCC Award,1 nominalizare Venice Film Festival,2 premii WGA Award

IMDb: 7,5

Filmul este povestea ascensiunii unui politician, Willie Starks (Broderick Crawford) pornit dintr-un obscur scaun de conducator de comitat rural si ajuns in lumina reflectoarelor politicii inalte. Insa, in acest lung drum, politicianul si-a pierdut inocenta si idealurile inceputului si a ajuns la fel de corupt ca toti predecesorii sai. Din aceasta poveste nu lipseste si o dragoste duplicitara, politicianul impartindu-si dragostea intre una din colaboratoarele sale si o jurnalista ce l-a ajutat sa ajunga faimos.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: