Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Angst essen Seele auf (Ali: Fear Eats the Soul) - Ali: Frica îţi mănâncă sufletul (1974)

Ali: Fear Eats the Soul este un film din vestul Germaniei din 1974, scris și regizat de Rainer Werner Fassbinder, avand rolurile principale actorii Brigitte Mira și El Hedi ben Salem.
Emmi, o femeie trecută de jumatatea vieții, se îndrăgostește de Ali, un bărbat de origine arabă, care este și mult mai tânăr decât ea.

Vizualizari: 67

Categoria: Dramă, Romantic, 1974

Regizor: Rainer Werner Fassbinder

Data Adaugari: 06/03/2021

Scenariști: Rainer Werner Fassbinder

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:22

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii Cannes,1 nominalizare Palme d'Or,1 premiu Silver Hugo,1 premiu German Film Awards

IMDb: 8,1

Emmi Kurowski (Brigitte Mira) are 60 de ani, este mamă a trei copii maturi pe nume Bruno, Albert şi Krista şi a fost măritată cu un muncitor polonez care a decedat cu mulţi ani în urmă. Încercând să se adăpostească de ploaie şi fiind atrasă de muzica arăbească exotică, femeia intră într-un bar frecventat de către prostituate şi imigranţi şi îl cunoaşte pe arabul Ali (El Hedi ben Salem). În pofida diferenţei enorme de vârstă şi a prejudecăţilor religioase şi rasiale, germanca Emmi se îndrăgosteşte de Ali şi se căsătoreşte în secret cu el. Atunci când Emmi mărturiseşte familiei că şi-a unit în mod oficial destinul cu Ali, Bruno sparge televizorul într-un acces de furie, Albert o consideră nebună, iar Krista şi bigotul ei soţ Eugen, părăsesc apartamentul ca un gest de frondă. Vecinii bârfitori îi tratează cu dispreţ pe cei doi soţi, iar colegele de serviciu o evită pe Emmi, care nu este obişnuită cu acest gen de discriminare şi suferă cumplit. Întorşi dintr-o vacanţă prelungită, Emmi şi Ali sunt acceptaţi în comunitate, însă relaţia lor de cuplu începe în mod paradoxal să se deterioreze tocmai acum, bărbatul având o aventură cu barmaniţa Barbara…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: