Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Assault on Fort Texan (Gli eroi di Fort Worth) - Eroii de la Fort Worth (1965)

După Războiul Civil, o bandă de sudici cu ajutorul unui trib indian, încearcă să învingă un comandament al Uniunii în timp ce încearcă să obțină sprijin de la împăratul Maximillian.
Titlul alternativ: L'assaut du fort Texan / La carga del séptimo escuadrón / El séptimo de caballería / 7° de caballería / Charge of the Seventh Cavalry / Fort Texan

Vizualizari: 306

Categoria: Western, 1965

Regizor: Alberto De Martino

Data Adaugari: 02/04/2021

Scenariști: Alberto De Martino, Eduardo Manzanos

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:35

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.6

1863 în timpul războiului civil. Un regiment confederat încearcă să-şi croiască drum spre Mexic prin Texas pentru a cere sprijin Împăratului Maximillian. Dar trecerea este blocată de Cavaleria a 5-a şi a 7-a staţionate într-un fort care păzea trecătoarea Wichita singura cale de evacuare. Colonelul George Bonnett este folosit ca intermediar să formeze o alianţă cu şeful apaşilor Calul Sălbatic, aceştia urmând să atace o localitate din apropierea fortului astfel încât să atragă Cavaleria a 5-a. Apoi vor ataca fortul care are acum o apărare slabă. Strategia funcţionează perfect. Mai rămâne Cavaleria a 7-a cu care s-ar putea să fie probleme din cauza unui ofiţer competent care crede că frumoasa cântăreaţă din saloon ar putea fi un veritabil spion confederat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: