Comentarii (1) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Bloody Mama - Mama sângeroasă (1970)

Bloody Mama este un film cu buget redus din 1970 bazat în mare parte pe povestea lui Ma Barker . A fost regizat de Roger Corman și a avut-o pe Shelley Winters în rolul principal , cel al mamei corupte care-și încurajează copii în înfăptuirea crimei organizate . Filmul beneficiază și de apariția tânărului Robert De Niro în rolul lui Lloyd Barker. În realitate, implicarea lui Ma Barker în criminalitate a fost mult mai limitată .

Vizualizari: 287

Categoria: Crimă, Dramă, 1970

Regizor: Roger Corman

Data Adaugari: 18/04/2020

Scenariști: Robert Thom, Don Peters

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:34

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,7

Filmul este bazat pe fapte reale și redă povestea lui Kate Barker, care își iubește la nebunie cei patru fii și ar face orice pentru ei. Într-o încercare de a le îmbunătăți viața, ea îi implică într-o serie de aventuri soldate cu jaful unei bănci, cu o răpire și chiar cu crimă.

Ma Barker (Shelley Winters) își conduce cei patru fii într-un șir de jafuri de bancă, crime și răpiri. Familia ei disfuncțională este formată din sadicul Herman (Don Stroud), care din când în când se mai și culcă cu mama lui, drogatul Lloyd (Robert de Niro), homosexualul Fred (Robert Walden) și Arthur (Clint Kimbrough), singurul mai rezervat din toți frații.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 1:55 PM, 17/01/2021 [Accesați Pagina]
Film reactualizat la versiunea BluRay 720p