Comentarii (1) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Come Back, Little Sheba - Iubire pierdută (1952)

Come Back, Little Sheba este un film dramatic american din 1952 regizat de Daniel Mann în debutul său în regie și produs de Paramount Pictures. Scenariul a fost adaptat de Ketti Frings din piesa de teatru din 1950 cu același titlu de William Inge.

Vizualizari: 458

Categoria: Dramă, Romantic, 1952

Regizor: Daniel Mann

Data Adaugari: 02/02/2019

Scenariști: Ketti Frings

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:57

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur,2 nominalizari BAFTA,2 premii si 1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DGA Award,1 premiu Jussi Awards,1 premiu NBR Award,1 premiu NYFCC Award,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,5

Inspiratã de piesa de teatru a lui William Inge, Iubire pierdutã este povestea unui cuplu uimitor, ce reuseste sã salveze speranta din ruinele trecutului.

Shirley Booth joacã rolul dinstins cu premiul Oscar al Lolei, sotia nesuferitã a lui Doc Delaney (Burt Lancaster), un alcoolic ce încearcã sã se lase de bãuturã. Viata lui Delaney este plicticoasã si monotonã, dar va cunoaste o întorsãturã dramaticã odatã ce o vor accepta drept chiriasã pe încântãtoarea Marie (Terry Moore).

Marie devine treptat fiica pe care sotii Delaney nu au avut-o niciodatã. Dar, când Marie se împrieteneste cu un necioplit, Doc este cuprins de gelozie si trebuie sã lupte din nou cu demonii din sticlã. Un film de neuitat în care dospesc adevãrurile vietii, de o intensitate dramaticã, un film ce a primit si o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cel mai bun montaj.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
vlesevschi - 11:35 PM, 26/02/2021 [Accesați Pagina]
Regal actoricesc ,