Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Deadline - U.S.A. - Ediție Specială

Ediție specială sau Închiderea ediției - SUA (titlu original: Deadline – U.S.A.) este un film american din 1952 scris și regizat de Richard Brooks. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Humphrey Bogart, Ethel Barrymore și Kim Hunter.Este povestea unui editor de ziar care a pornit o luptă împotriva mafiei, care scrie despre crimele unui gangster în timp ce încearcă să țină ziarul pe linia de plutire.
Ed Hutcheson, redactorul șef al ziarului The Day, află că ziarul va fi închis și vîndut proprietarului de la tabloidul The Herald.
O afacere criminală în care este implicat un personaj veros, Tomas Rienzi, va schimba lucrurile.

Vizualizari: 589

Categoria: Crimă, Dramă, 1952

Regizor: Richard Brooks

Data Adaugari: 21/01/2018

Scenariști: Richard Brooks

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:03

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7,2

Ed Hutcheson (Humphrey Bogart) este editorul șef al unui mare ziar metropolitan denumit Ziua. El este foarte loial Margaretei Garrison (Ethel Barrymore), văduva fondatorului gazetei, dar doamna Garrison este pe punctul de a-l vinde unor persoane care intenționează să închidă definitiv ziarul.

Hutcheson are și alte preocupări, inclusiv faptul că fosta sa soție Nora (Kim Hunter) e pe cale de a se recăsători. El îi pune, de asemenea, pe reporterii săi să lucreze la cazul uciderii unei tinere femei și implicarea scandalagiului Tomas Rienzi (Martin Gabel) în această afacere.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: