Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Doi băieţi ca pâinea caldă (1962)

Doi băieți ca pâinea caldă este un film românesc din 1962 regizat de Andrei Călărașu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Grigore Vasiliu-Birlic, Alexandru Giugaru, Nineta Gusti.
Doi prieteni, Alecu și Jenică, participă la București la un concurs al brutarilor și sunt popularizați într-o revista. Spre deosebire de Alecu, Jenică se rușinează de meseria lui, atribuindu-și, mai ales față de fete, alte meserii pe care le consideră onorabile. La un moment dat se dă drept medic și are de suferit de pe urma încurcăturilor pe care minciuna lui le provoacă.

Vizualizari: 70

Categoria: Comedie, Romanesti, 1962

Regizor: Andrei Călărașu

Data Adaugari: 25/02/2021

Scenariști: Octavian Sava

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:58:05

Claritate: HDTV 1080i

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Rușinându-se de meseria lor, doi brutari se dau drept medici, mizând probabil pe faptul că uniformele de lucru (halatul și boneta) ale celor două meserii seamănă unele cu altele. Domnișoarele nu sunt însă atât de naive și-și dau seama că tinerii se pricep mai degrabă să coacă un cozonac decât să ia pulsul.

Comicul de situații și cel de limbaj predomină în ”Doi băieți ca pîinea caldă”, un tip de șuetă televizată ușurică și relaxantă. Scenariul este destul de simplu, dar glumele sunt reușite, iar Grigore Vasiliu Birlic și Alexandru Giugaru (deși doar personaje secundare) reușesc să stârnească hohote de râs doar prin simpla lor prezență.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: