Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Dost (Friend) - Prieten (1974)

Dost este un film hindi din 1974. Produs de Premji, a fost regizat de Dulal Guha. In filmul joacă actorii Dharmendra, Hema Malini, Shatrughan Sinha, Asit Sen și Rehman. Amitabh Bachchan are o apariție invitată. Muzica filmului este de Laxmikant Pyarelal.

Vizualizari: 105

Categoria: Dramă, Indiene, Premieră, 1974

Regizor: Dulal Guha

Data Adaugari: 01/02/2021

Scenariști: Dulal Guha, Shafiq Ansari, Sachin Bhowmick

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:43:58

Claritate: BDRip 720p

Premii: 2 nominalizari Filmfare Awards

IMDb: 7.1

Maanav este un orfan care a fost crescut de un preot catolic, părintele Francisc. După ce și-a terminat MA-ul, se întoarce acasă la Taran Devi și află că mentorul său este mort.
El se mută din nou în Bombay cu trenul, iar un bărbat pe nume Gopichand Sharma încearcă să-i fure bagajele, dar Maanav îl urmărește și îsi recuperează bagajul
Bărbații devin prieteni, în ciuda diferențelor lor - Maanav vrea să ducă o viață cinstită, iar Gopichand, care este înstrăinat de soția sa, o asistentă medicală, Kalyani, și fiul său, Munna, este alcoolic și hoț. Gopichand își schimbă în cele din urmă stilul de viață, decide să fie sincer, se leagă de familia sa, dar ajunge să-l opună pe șeful criminalității, Monto Sardar, care îi tăie mâna dreaptă.
Maanav se întâlnește și se îndrăgostește de Kaajal Gupta, care este fiica proprietarului Hercules Milk Foods, spre regretul tatălui ei, care vrea să se căsătorească cu Shyamal.
Apoi, într-o zi, Maanav dispare din viața lui Gopichand și Kaajal. El se mută din nou la Simla și aici află că lucrurile au scăpat de sub control, deoarece Gopichand a fost arestat pentru că a comercializat lapte praf contaminat, ducând la moartea a sute de copii.
Maanav decide să se întoarcă la Bombay și încearcă să dea sens de ce Gopichand a comis această crimă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: