Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Father of the Kamikaze (Â kessen kôkûtai) - Tatăl Kamikaze-ului (1974)

Filmul Father of the Kamikaze Inspirat de tragica poveste adevărată a pilotului Kamikaze Onishi Takijiro, drama istorică a regizorului Kosaku Yamashita urmărește experiențele de război ale respectatului amiral care a încercat să forțeze America să ia în considerare o pace negociată în timpul celui de-al doilea război mondial.

Vizualizari: 133

Categoria: Dramă, Război, 1974

Regizor: Kôsaku Yamashita

Data Adaugari: 11/01/2021

Scenariști: Kazuo Kasahara, Tatsuo Nogami, Shunsuke Sagara

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:19:27

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

Complotul pentru Părintele Kamikaze se învârte în jurul lui Takijiro Onishi, viceamiral în marina japoneză în timpul celui de-al doilea război mondial. El este cel mai amintit pentru că a fost forța motrice din spatele folosirii „forțelor speciale de atac”, adică bombardierilor sinucigași ca arme împotriva forțelor aliate în momentul în care începe filmul, unde provocă capacitatea Japoniei de a ocupa Filipine.

Inspirată de tragica poveste adevărată a pilotului Kamikaze Onishi Takijiro, drama istorică a regizorului Kosaku Yamashita urmărește experiențele de război ale respectatului amiral care a încercat să forțeze America să ia în considerare o pace negociată în timpul celui de-al doilea război mondial. Războiul se dezlănțuie pe tot globul și, pe măsură ce o înfrângere japoneză începe să pară inevitabilă, pilotul conflictual Takijiro elaborează o strategie radicală pentru a face America să își reconsidere agresivitatea față de Japonia. Din păcate pentru Takijiro, decizia sa îndrăzneață ar avea consecințe devastatoare pentru întreaga lume.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: