Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Follow a Star - Alerg după o stea (1959)

Follow a Star este un film de comedie britanic alb-negru din 1959, regizat de Robert Asher și care îl are ca actor pe Norman Wisdom.
Norman Truscott lucreaza la un magazin de imbracaminte, in timpul liber exersandu-si vocea la o profesoara de muzica, dar nu prea ii reuseste. Intr-o zi il recunoaste pe Vernon Carew in magazin, un cunoscut cantaret, care are nevoie de serviciile sale pentru curatarea unui frac.

Vizualizari: 137

Categoria: Comedie, 1959

Regizor: Robert Asher

Data Adaugari: 23/03/2021

Scenariști: Norman Wisdom, Jack Davies, Henry Blyth

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,8

Norman Truscott lucreaza la un magazin de imbracaminte, in timpul liber exersandu-si vocea la o profesoara de muzica, dar nu prea ii reuseste. Intr-o zi il recunoaste pe Vernon Carew in magazin, un cunoscut cantaret, care are nevoie de serviciile sale pentru curatarea unui frac. Pitkin intra in vorba cu acesta, marturisindu-i pasiunea pentru muzica si oferindu-se sa-i aduca personal costumatia cand va fi gata. Drept rasplata Carew ii ofera un bilet la show-ul sau. In timpul spectacolului Truscott incepe sa cante pe acordurile piesei lui Carew. Publicul il aplauda si se pare ca Vernon Carew ii apreciaza vocea si se ofera sa-l ajute sa se lanseze in lumea muzicii. Ii propune lui Truscott sa se mute permanent la el acasa pentru a-si exersa vocea. Desi are o voce placuta, lui Truscott ii lipseste increderea in el si in vocea sa, ceea ce ii limiteaza posibilitatile. Va reusi oare sa-si invinga emotiile? Show-ul pe care ni-l ofera Norman in timp ce-si exerseaza vocea alaturi de profesoara sa este magistral.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: