Comentarii (1) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Ikiru (生きる) - A trăi (1952)

Ikiru (生きる) este un film de dramă japoneză din 1952, regizat și co-scris de Akira Kurosawa și care îl are în rolul principal pe Takashi Shimura. Filmul examinează luptele unui birocrat din Tokyo, bolnav de cancer, și căutarea sa finală pentru sens.

Vizualizari: 1910

Categoria: Dramă, 1952

Regizor: Akira Kurosawa

Data Adaugari: 04/01/2018

Scenariști: Akira Kurosawa, Shinobu Hashimoto, Hideo Oguni

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:23:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare BAFTA,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu Kinema Junpo Award,3 premii Mainichi Film Concours

IMDb: 8,3

Domnul Watanabe nu a lipsit niciodata de la serviciu, dar cu toate acestea nu se poate spune ca a fost cu adevarat prezent, lucrand mecanic si ignorand faptul ca slujba lui ar trebui sa fie in favoarea societatii. Fiecare zi a functionarului, ajuns la o varsta inaintata, este identica cu cea dinainte pana cand afla ca este bolnav de cancer.

Cum niciodata nu a incercat sa se distreze hotaraste ca timpul ramas e prea scurt pentru a ignora in continuare acest detaliu. Dupa scurt timp insa realizeaza ca aceste distractii sunt inutile si ca exista un singur mod de a-si incheia viata: facand ceva util prin slujba sa. Astfel, Kanji Watanabe pune tot sufletul in construirea unui parc pentru copii, mostenirea sa pentru lumea ce avea sa o paraseasca in curand.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
1
kukoolcrivat - 9:13 PM, 05/03/2021 [Accesați Pagina]
O capodepara de film marca Akira Kurosawa reactualizat la versiunea BluRay