Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Ilustrate cu flori de câmp (1975)

Ilustrate cu flori de cîmp este un film românesc din 1975, al cărui regizor și scenarist este Andrei Blaier. Filmul dezbate un subiect tabu: drama trăită de femeia română în contextul valabilității Decretului anti-avort din perioada lui Ceaușescu. Secvențe din film sunt preluate în Născuți la comandă, Decrețeii.
A primit Premiul ACIN pentru regie, pentru interpretare feminină (Draga Olteanu-Matei), pentru scenografie și costume (Ileana Oroveanu).
Tema filmului este reluată în 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile.

Vizualizari: 59

Categoria: Dramă, Romanesti, 1975

Regizor: Andrei Blaier

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Andrei Blaier

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:39

Claritate: HDTV 1080i

Premii: N / A

IMDb: 7.2

Laura (Carmen Galin), o tânără naivă din București, rămâne însărcinată în urma unei relații cu Titel (Paul Ioachim), un arhitect mai în vârstă, care era căsătorit. Pentru a scăpa de sarcina nedorită, apelează la Titina (Draga Olteanu-Matei) din Giurgiu. Complicea acesteia din urmă este o bătrână (Eliza Petrăchescu), mama Irinei (Elena Albu), în casa căreia este găzduită. Acolo are loc o întrerupere de sarcină cu metode rudimentare, care se soldează cu moartea Laurei. Irina asistă la această dramă, pe care nu o poate depăși emoțional și se sinucide, având conștiința încărcată de ideea că ar fi putut face mai mult pentru a o salva pe Laura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: