Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

In Like Flint - F de la Flint (1967)

In Like Flint este un film de comedie / actiune american cu spioni din 1967 regizat de Gordon Douglas, continuarea filmului de spioni si parodie Our Man Flint. Acesta susține o conspirație feministă internațională pentru a depune patriarhatul american aflat la conducere cu un matriarcat feminist.
Titlul alternativ: F comme Flint / A noi piace Flint / Flint misión insólita / Двойник Флинта

Vizualizari: 112

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, Romantic, SF, 1967

Regizor: Gordon Douglas

Data Adaugari: 06/03/2021

Scenariști: Hal Fimberg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:42

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 nominalizari Golden Laurel

IMDb: 6.2

Flint este chemat de la pensie când fostul sau șef constată că i se pare să fi pierdut trei minute în timp ce juca golf cu președintele. Flint constata ca presedintele a fost inlocuit de un actor, iar un grup de femei s-au alaturat pentru a prelua lumea prin spalarea creierului subliminal in saloanele de infrumusetare pe care ele il detin.
Astfel, o conspirație internațională feministă doresc sa schimbe patriarhia americană aflată la guvernare cu o matriarhie feministă.
Pentru a realiza acest lucru, stabilesc un plan prin care răpesc și înlocuiesc președintele S.U.A., discreditează șeful Z.O.W.I.E. agenție de informații și comandana o platformă spațială înarmată cu nuclee, toate direcționate de la Fabulous Face, o fermă de frumusețe pentru femei din Insulele Virgine. Circumstanțele îi obligă pe agentul secret, Derek Flint, să-l ajute pe fostul său șef și astfel să descopere conspirația.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: