Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

In the Heat of the Night - În arșița nopții (1967)

În arșița nopții (titlu original: In the Heat of the Night) este un film american din 1967 regizat de Norman Jewison și produs de Walter Mirisch. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Sidney Poitier și Rod Steiger. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film și pentru cel mai bun actor (Rod Steiger). Scenariul este scris de Stirling Silliphant după un roman omonim de John Ball. Filmul a avut două continuări, They Call Me Mister Tibbs! în 1970 și The Organization în 1971.

Vizualizari: 121

Categoria: Crimă, Dramă, Mister, Suspans, Thriller, 1967

Regizor: Norman Jewison

Data Adaugari: 09/03/2021

Scenariști: Stirling Silliphant , John Ball

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:04

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 5 premii si 2 nominalizari OSCAR,3 premii si 4 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 2 nominalizari BAFTA,1 premiu Edgar Allan Poe,1 nominalizare Grammy,1 premiu KCFCC Award,2 premii si 1 nominalizare Golden Laurel,1 premiu NSFC Award + Altele

IMDb: 7.9

In oraselul Sparta, Mississippi, este gasit cadavrul unui om de afaceri. Seriful ii ordona adjunctului Wood sa scotoceasca peste tot in cautarea faptasilor. Wood gaseste la gara un tanar de culoare, imbracat elegant, si hotaraste ca el este suspectul de care are nevoie. La sectie se descopera ca acesta este Virgil Tibbs, ofiter la Sectia Omucideri a politiei din Philadelphia, sosit in oras pentru a-si vedea mama. Seriful sudist, incapabil sa duca la bun sfarsit cazul, se vede silit sa faca echipa cu mult mai experimentatul ofiter de culoare. Pe masura ce se apropie de finalul anchetei, cei doi barbati invata sa se pretuiasca si sa se respecte, infrangandu-si prejudecatile.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: