Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Key Largo (1948)

Key Largo este un film noir american din 1948 regizat de John Huston. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Humphrey Bogart, Edward G. Robinson și Lauren Bacall; în rolurile secundare cu Lionel Barrymore și Claire Trevor.[8][9]
Filmul este o adaptare de Richard Brooks și Huston a piesei omonime de teatru din 1939 de Maxwell Anderson, care a fost jucată pe Broadway de 105 ori în 1939 - 1940.
Frank McCloud, un veteran de razboi care nu mai asteapta mare lucru de la viata, se indragosteste de Nora, sotia unui fost camarad de arme disparut pe front. Iubirea il determina pe Frank sa iasa din indiferenta si sa-l infrunte pe seful unui grup de gangsteri ce pusese stapanire pe hotelul din Key Largo al socrului Norei.

Vizualizari: 636

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1948

Regizor: John Huston

Data Adaugari: 03/11/2017

Scenariști: John Huston, Richard Brooks

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:24

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,8

Frank McCloud merge într-un hotel aflat pe insula Key Largo, Florida pentru a-i onora memoria unui prieten care a murit cu curaj în unitatea sa în timpul celui de-al doilea război mondial. Văduva prietenului său, Nora Temple, și tatăl ei aflat într-un scaun cu rotile, James Temple conduc hotelul și îl primesc călduros, Cei trei ajung prizonieri în hotel după ce acesta este ocupat de o bandă de gangsteri condusă de Johny Rocco care așteaptă trecerea uraganului. Domnul Temple nu-l poate înfrunta decât verbal pe Rocco datorită infirmității sale. Deziluzionat de violența războiului, Frank este reticent în a acționa la început împotriva gangsterilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: