Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Kind Hearts and Coronets - Inimi Nobile si Alese (1949)

Inimi bune și coroane (în engleză Kind Hearts and Coronets) este un film britanic de comedie, polițist, care a fost regizat de Robert Hamer după un scenariu de Hamer și John Dighton bazat pe romanul Israel Rank: The Autobiography of a Criminal de Roy Horniman. În rolurile principale au interpretat actorii Valerie Hobson, Dennis Price, Joan Greenwood și Alec Guinness.
A fost produs de studiourile Ealing și a avut premiera la 13 iunie 1949, fiind distribuit de General Film Distributors. Coloana sonoră a fost compusă de Ernest Irving.

Vizualizari: 721

Categoria: Comedie, Crimă, Dramă, 1949

Regizor: Robert Hamer

Data Adaugari: 18/11/2017

Scenariști: Robert Hamer, John Dighton, Nancy Mitford

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:10

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare BAFTA,2 premii NBR Award,1 nominalizare NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 premiu si 1 nominalizare Venice Film Festival

IMDb: 8.0

Un clasic in adevaratul sens al cuvantului, un film extrem de placut de urmarit oricand si cu oricine, aducandu-ne, pe langa actorii monumentali ai cinematografiei americane din epoca ei de aur, si o poveste impresionanta, care te prinde in mrejele ei intr-un fel inimaginabil. Inca de la inceput apar tot felul de intrebari despre caracterul personajelor, intrebandu-te unde se indreapta prin mofturile lor, momentele de imprevizibilitate vadita, incat totul este surprinzator, reusind sa mentina aceasta stare pana la final. Merge urmarit cu mare placere, chiar daca nu esti fan al filmelor clasice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: