Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Marty (1955)

Marty este un film american dramă romantică din 1955 regizat de Delbert Mann. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ernest Borgnine și Betsy Blair. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film.
Ernest Borgnine a castigat premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor" cu rolul macelarului din Bronx care nu mai spera la dragoste pana cand intr-o zi intalneste o profesoara singura. O poveste incantatoare care a reusit sa obtina patru premii Oscar , inclusiv premiul pentru "Cea mai buna imagine".

Vizualizari: 110

Categoria: Dramă, Romantic, 1955

Regizor: Delbert Mann

Data Adaugari: 23/03/2021

Scenariști: Paddy Chayefsky

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 premii si 4 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,2 premii BAFTA,1 premiu Bodil Awards,2 premii Cannes,1 premiu DGA Award,1 nominalizare Crystal Globe,3 premii NBR Award,1 premiu National Film Registry,2 premii NYFCC Award,1 premiu WGA Award

IMDb: 7.7

Marty este un italian american din proletariat in perioada afluentei materiale de dupa razboi care nu este interesat decat de munca si familie. Toata lumea ii spune sa se insoare dar el ii marturiseste lui Angie: „Crezi ca nu vreau sa ma casatoresc? Am 34 de ani si am obosit cautand”! Angie ii marturiseste acelasi lucru. Dar mama lui il trimite la o sala de dans cu plata numita Stardust Ballroom ca sa-si gaseasca o sotie sa nu ramana fara un fiu. El ii marturiseste ca a fost acolo de o mie de ori si doar a suferit. Apoi isi asculta mama si printr-un concurs de imprejurari o intalneste pe Clara trista si apoi plangand, care, dupa ce au un timp frumos povestind despre trecut ii spune mamei lui Marty sa o sfatuiasca pe matușa Catherina daca nu ar putea sa-si gaseasca un hobby daca a ramas vaduva.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: