Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Mata Hari (1931)

Mata Hari online subtitrat (titlul original: Mata Hari) este un film dramatic american, realizat în 1931 de regizorul George Fitzmaurice care prezinta foarte liber evenimentele care au dus în mod legal la execuția Matei Hari. Rolul principal îl joacă Greta Garbo sub regia lui George Fitzmaurice.

Vizualizari: 195

Categoria: Dramă, Romantic, 1931

Regizor: George Fitzmaurice

Data Adaugari: 27/03/2021

Scenariști: Benjamin Glazer, Leo Birinsky, Gilbert Emery

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,6

Paris, 1917. Mata Hari are misiunea de a-l seduce pe tanarul locotenent Rosanov, pentru a intra in posesia documentelor secrete pe care le transporta acesta. Dar lucrurile se complica neasteptat cand faimoasa spioana se indragosteste de victima sa.

Una dintre cele mai misterioase femei din istorie, o meserie invaluita in mister, un nume care datorita acestui rol nu mai constituie nici un mister: Greta Garbo o interpreteaza pe Mata Hari, controversata spioana din Primul Razboi Mondial.

Intr-o perioada in care femeii nu i se atribuiau prea multe calitati, Mata Hari este cea care a venit sa schimbe regulile.

In regia lui George Fitzmaurice, Mata Hari ilustreaza povestea unei femei care stie ce este dragostea adevarata, o femeie ar alege sa-si petreaca ultimele clipe alaturi de persoana iubita.

Un destin zbuciumat, care nu va fi dat uitarii: Mata Hari, judecata si condamnata la moarte este mai credibila ca niciodata in interpretarea Gretei Garbo.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: