Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Mio Dio, come sono caduta in basso - Până când căsătoria ne va despărți (1974)

Till Marriage Do Us Part este un film italian de comedie din 1974, scris și regizat de Luigi Comencini. Eliberat în Statele Unite în 1979, a fost nominalizat la cel de-al 37-lea premiu Globul de Aur pentru cel mai bun film în limbi străine.
Titlul alternativ:Doamne, oare cum am putut să decad atât de mult?, Till Marriage Do Us Part, How Long Can You Fall?, Pecado a la italiana, ¡Dios mío, como he caído tan bajo!, ¡Dios mio, qué pecado!, Mon Dieu, comment suis-je tombée si bas?

Vizualizari: 179

Categoria: Comedie, 1974

Regizor: Luigi Comencini

Data Adaugari: 01/02/2021

Scenariști: Ivo Perilli, Luigi Comencini

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:22

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 nominalizari Globul de Aur

IMDb: 6.5

Marchiza Eugenia di Maqueda, o orfană crescută de maici, se căsătorește cu Raimondo Corrao, dar în noaptea nunții lor, ea descoperă că Raimondo este fratele ei. Știrea o află dintr-o scrisoare primită de la Paris, scrisă de către tatăl lor, un afemeiat care trăiește și se ascunde de ei, în capitala franceză. Perechea decide, pentru a evita scandalul, să trăiască împreună, dar ca frate și soră. Raimondo va pleca după un timp, la război, în Libia, iar Eugenia, va găsi alinare și satisfacție sexuală în brațele șoferului familiei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: