Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Miracolo a Milano - Miracol la Milano (1951)

Miracle la Milano este un film de fantezie italian din 1951 regizat de Vittorio De Sica. Scenariul a fost co-scris de Cesare Zavattini, pe baza romanului său Totò il Buono. Vedetele din imagine sunt Francesco Golisano, Emma Gramatica, Paolo Stoppa și Guglielmo Barnabò.

Vizualizari: 847

Categoria: Comedie, Fantastic, 1951

Regizor: Vittorio De Sica

Data Adaugari: 22/12/2017

Scenariști: Vittorio De Sica, Cesare Zavattini, Adolfo Franci, Suso Cecchi d'Amico, Mario Chiari

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:09

Claritate: BRRip

Premii: 2 nominalizari BAFTA,1 nominalizare Top 10 Film Award,1 premiu Cannes,1 premiu Silver Ribbon,1 premiu NBR Award,1 premiu NYFCC Award

IMDb: 7,7

Lolotta, o femeie batrana, ia in ingrijirea sa un copil gasit sub o varza. Dupa moartea ei, Toto este internat intr-un orfelinat de unde va iesi la varsta adolescentei, pentru a deveni vagabond intr-un cartier de baraci de la periferia orasului Milano, de unde intr-o zi, va tasni petrolul.
Industriasul Mobbi cumpara terenul si evacueaza locuitorii baracilor cu ajutorul politistilor. Invocat de Toto, spiritul Lolottei coboara din ceruri si ii daruieste un porumbel alb, cu ajutorul caruia Toto infaptuieste miracolele cele mai surprinzatoare si indeplineste toate dorintele tovarasilor sai.
O neglijenta a lui Toto permite prinderea saracilor; dar Lolotta inapoiaza porumbelul si astfel prietenii sai, eliberati, se ridica in zbor spre imparatia bunatatii

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: