Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Monkey Business - Afaceri incurcate (1952)

Afaceri încurcate sau Licoarea magică (titlu original: Monkey Business) este un film SF-fantastic-de comedie american din 1952 regizat de Howard Hawks. În rolurile principale joacă actorii Cary Grant, Ginger Rogers, Charles Coburn și Marilyn Monroe. În Statele Unite, pentru a nu fi confundat cu filmul omonim[4] din 1931 al Fraților Marx uneori este denumit și ca Howard Hawks' Monkey Business.

Vizualizari: 1136

Categoria: Comedie, SF, 1952

Regizor: Howard Hawks

Data Adaugari: 05/01/2018

Scenariști: Howard Hawks, Charles Lederer, Ben Hecht, I. A. L. Diamond, Harry Segall

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:57

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur

IMDb: 7.0

Cary Grant impreuna cu Ginger Rogers dau viata unui cuplu surprinzator in acesta comedie.

Cary Grant este Barnaby Fulton, un cercetator chimist preocupat nevoie mare de formulele sale chimice pentru studiul tineretii. Edwina Fulton (Ginger Rogers) este sotia iubitoare si rabdatoare care-si sprijina si sustine sotul in studiile lui, pana intr-o buna zi in care lucrurile iau o intorsatura cam dubioasa, in momentul in care unul dintre cimpanzeii cobai din laboratorul lui Barnaby isi face de cap cu formulele chimice de acolo, declansandu-se astfel o serie de evenimente in lant.

O comedie reusita semnata de Howard Hawks (vezi si Bringing Up Baby ), unde spre sfarsitul filmului realizezi ca de fapt lumea ar fi un loc mult mai frumos daca fiecare dintre noi nu si-ar uita copilul din el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: