Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Montana Belle (1952)

Montana Belle este un film Trucolor Western din 1952 regizat de Allan Dwan și care îl are ca actor pe Jane Russell. Este unul dintre mai multe filme fictive despre haiducul Belle Starr. Povestea este ambientată în Oklahoma, unde adevăratul Starr a fost ucis.
Titlul alternativ: La bella de Montana, La regina dei desperados, Die Schönste von Montana

Vizualizari: 786

Categoria: Acţiune, Aventuri, Romantic, Western, 1952

Regizor: Allan Dwan

Data Adaugari: 14/07/2019

Scenariști: M. Coates Webster, Howard Welsch

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:05

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,7

Belle Starr, soția unui criminal ucis în timpul unui jaf, este pe punctul de a fi spânzurata de o mulțime furioasă, dar este salvata de frații Bob și Gary Dalton, doi nelegiuiti care o iau cu ei la sediul bandei.
Belle se alătură bandei și se îndrăgostește de Bob, dar relația lor furtunoasă este întreruptă de jucătorul Tom Bradfield, proprietar al unei case de jocuri de noroc.
Cu complicitatea unui emisar, Bradfield îi face pe Daltoni să creadă că circumstanțele sunt favorabile unui jaf, dar în realitate el pune pe urmele lor poliția, care atacă barlogul bandei, unde este Belle.
Crezând că ea este trădată, Belle vrea să se răzbune, dar în realitate datorită intervenției ei, Daltonii reușesc să se salveze.
Belle se pune apoi în fruntea propriei bande, care ataca în Oklahoma până în ziua în care, imbracata in haine femeiesti, se întoarce la casa de jocuri a lui Tom.
El profită de prezența sa pentru a-i surprinde pe Daltoni, dar reușește doar după o serie de evenimente, în timpul cărora are și posibilitatea de a-si declara lui Belle dragostea sa.
În cele din urmă, Belle este arestata, dar, după ce și-a plătit datoria în fața justiției, este gata să îi ofere lui Tom, șansa unei noi vieți.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: