Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Network - Reţeaua (1976)

O rețea de televiziune exploatează în mod cinic o delirare a fostelor ancore și dezvăluirile despre mass-media pentru propriul profit.
Howard Beale , ancoră de lungă durată a UBS Evening News din Union Broadcasting System din New York , află de la prietenul și președintele diviziei de știri, Max Schumacher, că mai are încă două săptămâni în aer din cauza ratingurilor în scădere. Cei doi se îmbată și se plâng de starea industriei lor. În noaptea următoare, Beale anunță la televiziunea live că se va sinucidela emisiunea de marți viitoare. UBS îl concediază după acest incident, dar Schumacher intervine pentru ca Beale să aibă un rămas bun demn. Beale promite că își va cere scuze pentru izbucnirea sa, dar odată în aer, el se lansează din nou într-o dezordine susținând că viața este „tâmpenie”. Izbucnirea lui Beale face ca notele știrilor să crească și, spre marea consternare a lui Schumacher, eșaloanele superioare ale UBS decid să exploateze fanteziile lui Beale, mai degrabă decât să-l scoată din aer.

Vizualizari: 78

Categoria: Acţiune, Dramă, Suspans, 1976

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 27/02/2021

Scenariști: Paddy Chayefsky

Uploader: Admin

Durată Film: 2:01:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Academy Awards, USA 1977,Golden Globes, USA 1977,BAFTA Awards 1978,Writers Guild of America, USA 1977

IMDb: 8,1

O rețea de televiziune exploatează în mod cinic o delirare a fostelor ancore și dezvăluirile despre mass-media pentru propriul profit.
Howard Beale , ancoră de lungă durată a UBS Evening News din Union Broadcasting System din New York , află de la prietenul și președintele diviziei de știri, Max Schumacher, că mai are încă două săptămâni în aer din cauza ratingurilor în scădere. Cei doi se îmbată și se plâng de starea industriei lor. În noaptea următoare, Beale anunță la televiziunea live că se va sinucidela emisiunea de marți viitoare. UBS îl concediază după acest incident, dar Schumacher intervine pentru ca Beale să aibă un rămas bun demn. Beale promite că își va cere scuze pentru izbucnirea sa, dar odată în aer, el se lansează din nou într-o dezordine susținând că viața este „tâmpenie”. Izbucnirea lui Beale face ca notele știrilor să crească și, spre marea consternare a lui Schumacher, eșaloanele superioare ale UBS decid să exploateze fanteziile lui Beale, mai degrabă decât să-l scoată din aer. Când evaluările lui Beale par să fi depășit, Diana Christensen, care conduce departamentul de programare al rețelei, se apropie de Schumacher și se oferă să-l ajute să „dezvolte” emisiunea de știri. El spune nu ofertei profesionale, dar ea face și o ofertă personală, iar cei doi încep o aventură.
Christensen, care caută doar un spectacol lovit, taie o afacere cu o bandă de teroriști numit Armata de Eliberare Ecumenică pentru o nouă serie docudrama numit Mao Tse-Tung Hour pentru sezonul de toamna viitoare. Când Schumacher decide să pună capăt formatului „omului supărat” al lui Beale, Christensen îl convinge pe șeful ei, Frank Hackett, să încadreze emisiunea de știri de seară sub divizia de programare a divertismentului, astfel încât să o poată dezvolta. Hackett este de acord, intimidând directorii UBS să consimtă și să-l concedieze pe Schumacher. Într-o diatribă pasionată, Beale galvanizează națiunea, convingându-i pe telespectatori să strige pe ferestrele lor: „Sunt la fel de nebun ca iadul și nu voi mai lua asta!” Curând după aceea, Beale găzduiește un nou program numit The Howard Beale Show, de top ca „profetul nebun al undelor”. În cele din urmă, spectacolul devine cel mai apreciat program de la televiziune, iar Beale găsește o nouă celebritate care își propovăduiește mesajul furios în fața unei audiențe live din studio care, la replică, cântă în masă sloganul semnăturii lui Beale : și nu vom mai lua asta. " La început, romantismul lui Max și Diana se ofilesc pe măsură ce spectacolul înflorește, dar, în pofida unor ratinguri ridicate, cei doi își găsesc în cele din urmă drumul înapoi împreună, iar Schumacher își lasă soția de peste 25 de ani pentru Christensen.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: