Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Pardners - Laşii Vestului Sălbatic (1956)

Pardners este un film de comedie american din 1956 regizat de Norman Taurog. În rolurile principale joacă actorii Dean Martin și Jerry Lewis.
Calareti mascati condusi de Sam Hollis ataca ferma “K” Ranch unde, Wade Kingsley – proprietarul fermei, si Slim Mosley, asociatul, isi apara vitejeste proprietatea si mor la datorie, cu speranta ca vor fi razbunati de fiii lor intr-o buna zi..

Vizualizari: 535

Categoria: Comedie, Western, 1956

Regizor: Norman Taurog

Data Adaugari: 23/03/2021

Scenariști: Mervin Houser, Jerry Davis, Sidney Sheldon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:52

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Slim Mosely si Wade Kingsley sunt proprietarii unei ferme in vestul salbatic,cand sunt atacati de niste banditi mascati si in urma unui schimb de focuri sunt raniti mortal,apucand sa-si zica unul celuilalt ca spera ca vor fi razbunati de fii lor.Dupa un sfert de secol,in New York-ul anului 1910,mama lui Wade Kingsley junior,Matilda,o femeie bogata,hotareste ca a venit vremea sa-l insoare pe baiatul ei,un neindemanatic si un idiot notoriu,cu Amanda Wentworth,care va mosteni o avere importanta,lucru neagreat de Wade,deoarece tipa are 2,2 metrii inaltime.Cand apare Slim Mosely junior si cere ajutorul Matildei pentru a cumpara un taur campion,Wade vede o oportunitate de a scapa de planurile mamei lui si incearca prin toate mijloacele sa se inprieteneasca cu Slim junior ca sa-l ia si pe el inapoi la ferma din vest.Dupa refuzul mamei de a-l ajuta pe Slim jr,Wade vrea sa-si inchida contul de 25.000. de dolari din banca,fara sa stie ca pentru acest lucru are nevoie de acordul mamei sale,dar o pacaleste,cumpara taurul si ajunge in sfarsit partenerul lui Slim,impreuna cu care porneste in marea aventura spre vestul salbatic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: