Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Scandal (Shubun) (1950)

Scandal este un film din 1950 scris și regizat de Akira Kurosawa. Filmul joacă Toshirō Mifune, Takashi Shimura și Shirley Yamaguchi.
Cantareata Miyako Saijo si pictorul Ichiro Aoe sunt fotografiati de reporterul unui tabloid in timp ce discutau pe balconul unei camere de hotel. Editorul ziarului brodeaza pe marginea fotografiei o intriga amoroasa, care devine o bomba de presa. Cum povestea nu continea nicio farama de adevar, Ichiro ia hotararea sa puna lucrurile la punct si sa dea in judecata tabloidul.

Vizualizari: 570

Categoria: Dramă, 1950

Regizor: Akira Kurosawa

Data Adaugari: 06/12/2017

Scenariști: Akira Kurosawa, Ryūzō Kikushima

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:02

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,2

Cantareata Miyako Saijo si pictorul Ichiro Aoe sunt fotografiati de reporterul unui tabloid in timp ce discutau pe balconul unei camere de hotel. Editorul ziarului brodeaza pe marginea fotografiei o intriga amoroasa, care devine o bomba de presa. Cum povestea nu continea nicio farama de adevar, Ichiro ia hotararea sa puna lucrurile la punct si sa dea in judecata tabloidul. Aici intra in scena avocatul Hiruta. Caracter slab, acesta cade in capcana editorului lipsit de scrupule, si de aici se tese intriga unui film care te tine cu sufletul la gura pana la final.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: