Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

State of the Union - Statele Unite, O poveste adevărată (1948)

State of the Union este un film dramatic din 1948 regizat de Frank Capra despre dorința unui om de a candida la candidatura la candidatul republican la funcția de președinte și despre mașinile celor din jur.

Vizualizari: 539

Categoria: Comedie, Dramă, 1948

Regizor: Frank Capra

Data Adaugari: 13/09/2018

Scenariști: Anthony Veiller, Myles Connolly

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:26

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,2

Kay Thordyke magnatul unui trust de presa, il iubeste pe Grant Matthews si il ajuta sa fie nominalizat la functia de presedinte din partea Partidului Republican, astfel ca ea sa detina puterea din spatele tronului.
Thorndyke intenționează să folosească influența lanțului său de ziare pentru blocarea Convenției Naționale Republicane.
Matthews este sceptic la ideea de a candida la funcția de președinte, dar Thorndyke, strategul republican Jim Conover și managerul de campanie, Spike McManus, îl conving să accepte.
Matthews se reuneste cu sotia sa, Mary, pentru campanie.
În ciuda cunoașterii legaturii dintre Kay și a soțului ei, Mary este de acord să îl susțină în public din cauza idealismului și onestității sale și pentru că nu știe de rolul lui Thorndyke în campanie.
Matthews naiv politic face un discurs controversat în Wichita, denunțând munca grea a muncitorilor.
Înainte de a tine un alt discurs controversat în Detroit denunțând o afacere mare, Thorndyke îl convinge în mod secret să-și modereze tonul pentru a-și ajuta șansele de nominalizare.
Cu ajutorul ei și al lui Conover, Matthews face negocieri cu diverse persoane cu interese speciale pentru sprijinul lor la candidatura sa.
La o întâlnire la domiciliul lui Matthews, Mary află despre relația continuă a lui Thorndyke cu soțul ei și descoperă tranzacțiile pe care le-a făcut.
Matthews își dă seama că a trădat idealurile lui și ale lui Mary.
În timp ce promite că va căuta o reformă bipartizană, el îşi denunţă susţinătorii săi politici, si ii condamna pe politicienii corupti aflati in spatele candidaturii sale, la radio în direct, și isi retrage candidatura.
Matthews ii cere de asemenea iertare soției sale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: