Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Swept Away... by an Unusual Destiny in the Blue Sea of August - Copleșiți De Un Destin Neobișnuit În Marea Albastră În August (1974)

Travolti da un insolito destino nell’azzurro mare d’agosto, aventura comedie, film italian aparut in 1974, regia Lina Wertmüller.
In rolurile principale: Giancarlo Giannini, Mariangela Melato.
Titlul alternativ: Swept Away, Insólito destino; Insólita aventura de verano, Vers un destin insolite, sur les flots bleus de l’été, Hingerissen von einem ungewöhnlichen Schicksal im azurblauen Meer im August

Vizualizari: 123

Categoria: Aventuri, Comedie, Dramă, 1974

Regizor: Lina Wertmüller

Data Adaugari: 06/03/2021

Scenariști: Lina Wertmüller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu David di Donatello,1 premiu NBR Award,3 nominalizari NYFCC Award,2 premii Tehran International Film Festival

IMDb: 7,6

Raffaela, o capitalistă bogată și arogantă, se află în vacanță pe un yaht în Marea Mediterană, împreună cu prietenii ei și cu soțul, arătos dar sărăntoc.
Raffaela înnoată, se bronzează și vorbește întruna despre virtuțile clasei sale sociale, bătându-și joc de inutilitatea stângii politice.
Dar acest monolog infernal îl exasperează pe unul din membrii echipajului, Gennarino – un comunist convins, care nu-și poate reține opiniile politice și riscă fie concediat de patron.
Într-o seară, în ciuda insultelor umilitoare, Gennarino acceptă să o ducă pe Raffaela într-o barcă cu motor să-și întâlnească prietenii. Pe drum, motorul face pană si îi lasă în mijlocul mării, departe de țărm..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: