Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Clockmaker of St. Paul - Ceasornicarul din Saint-Paul (1974)

Clockmaker (în franceză: L'Horloger de Saint-Paul, cunoscut și sub numele de Clockmaker of St. Paul și The Watchmaker of St. Paul) este un film criminalist francez din 1974 regizat de Bertrand Tavernier. Bazat pe romanul L'Horloger d'Everton din 1954 de Georges Simenon, acesta spune povestea unui tată văduv care descoperă mai întâi cât de puțin știe despre fiul său adolescent, care ucide un bărbat împreuna cu prietena lui, dar apoi decide că, indiferent de defectele lor, va sta alături de ei
Filmul a fost înscris în cel de-al 24-lea Festival Internațional de Film de la Berlin, unde a câștigat Ursul de Argint - Premiul special al juriului. În Statele Unite, a fost nominalizat pentru cel mai bun film în limba străină de către Consiliul Național de Evaluare al SUA..

Vizualizari: 134

Categoria: Crimă, Dramă, 1974

Regizor: Bertrand Tavernier

Data Adaugari: 07/03/2021

Scenariști: Bertrand Tavernier, Jean Aurenche, Pierre Bost

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:45

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 premii si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu NBR Award,1 premiu Prix Louis Delluc

IMDb: 7,1

Părăsit de nevastă, un ceasornicar din Lyon este nevoit să-şi crească singur băiatul. Într-o bună zi, se trezeşte cu poliţia venită să-i facă o percheziţie la domiciliu, fiindcă fiul său este principalul suspect în crima comisă asupra unui paznic de la o uzină. După arestarea tânărului, tatăl face tot ce-i stă în putere pentru a crea o relaţie adevărată cu cel pe care, în mod evident, nu-l cunoştea mai deloc.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: