Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Country Girl - O viață pe scenă (1954)

The Country Girl este un film dramatic american din 1954 regizat de George Seaton și cu Bing Crosby, Grace Kelly și William Holden în rolurile principale.
Trei mari actori, aflati în culmea gloriei, joacã în aceastã adaptare antrenantã a piesei scrise de Clifford Odet.
Bing Crosby este Frank Elgin, un fost star de musical, alcoolic, mãcinat de temeri, care doreste foarte mult sã revinã în lumea în care a fost celebru.

Vizualizari: 107

Categoria: Dramă, Muzical, 1954

Regizor: George Seaton

Data Adaugari: 08/03/2021

Scenariști: George Seaton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:09

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 5 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DGA Award,2 premii NBR Award,1 premiu si 2 nominalizari NYFCC Award,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7.3

Trei mari actori, aflati în culmea gloriei, joacã în aceastã adaptare antrenantã a piesei scrise de Clifford Odet.

Bing Crosby este Frank Elgin, un fost star de musical, alcoolic, mãcinat de temeri, care doreste foarte mult sã revinã în lumea în care a fost celebru. William Holden (Sunset Boulevard) este un mare regizor de pe Broadway, care are nevoie de un nume cu rezonantã pentru urmãtoarea sa productie. Grace Kelly (Fereastra din spate) este sotia lui Frank, ea suferind multi ani alãturi de sotul sãu si întrebându-se acum de motivele ascunse ale lui Holden.

Nominalizat la sapte premii Oscar *, inclusiv pentru cel mai bun film, aceastã dramã a regizorului si scenaristului George Seaton i-a adus lui Kelly un Oscar pentru rol feminin si lui Seaton unul pentru scenariul exceptional.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: