Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Demons (Les Démons) - Demonii (1973)

Les Démons este un film franco-portughez regizat de Jesús Franco, lansat în anul 1973.
Un grup de călugărițe sunt posedate de demoni și apoi sunt torturați într-o temniță de groază în timpul anchetei.

Vizualizari: 120

Categoria: Horror, Premieră, 1973

Regizor: Jesús Franco

Data Adaugari: 23/12/2020

Scenariști: Jesús Franco

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:58:17

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5.3

Anglia, în secolul al XVII-lea. O vrăjitoare bătrână, arsă pe rug, lansează o vrajitorie asupra celor care au condamnato la moarte: judecătorul Jeffries, sadica Lady de Winter și iubitul ei Renfield. Înainte de a muri, ea le spune că cele două fiice ale ei o vor răzbuna.
Cu toate acestea, ea nu are descendenți oficiali. Dar descoperă că are două fiice călugărițe, dintr-o uniune nelegitimă și de la un tată necunoscut. Numele lor sunt Kathleen și Margaret și locuiesc la Blackmoor Convent. Lady de Winter merge acolo și descoperă că Kathleen nu mai este virgină spre deosebire de sora ei.
Aceasta din urmă spune că are gânduri necurate și că un trimis al Diavolului o „vizitează” în fiecare seară. Speriat de amenințarea vrăjitoarei, de Winter o face să se oprească și o face să treacă același test pe care l-a trecut mama ei, „Judecata lui Dumnezeu”.
La fel ca ea, Kathleen are urme pe limbă, nu sângerează atunci când ace sunt împinse în corpul ei și apa se evaporă la contactul cu pielea. Este recunoscută imediat ca fiind o slujitoare a Diavolului și, prin urmare, condamnată să fie arsă.
Dar Lord de Winter o eliberează pe Kathleen în timp ce sora ei Margaret, care a rămas în mănăstire, este la rândul ei posedată de o forță satanică. Răzbunarea lor demonică începe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: