Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Dunwich Horror (1970)

The Dunwich Horror online subtitrat HD este un film american de groază supranatural din 1970, regizat de Daniel Haller, protagonişti sunt Sandra Dee, Dean Stockwell și Ed Begley. O adaptare liberă a nuvelei cu același nume de H.P.

Vizualizari: 54

Categoria: Horror, 1970

Regizor: Daniel Haller

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Henry Rosenbaum, Ronald Silkosky, Curtis Hanson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:39

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5,5

The Dunwich Horror este un film independent american de categoria B care este bazat pe o povestire omonimă de H.P. Lovecraft.
La Universitatea fictivă Miskatonic din Arkham, Massachusetts se află expusă o carte rară despre demonologie şi ocultism denumită ”Necronomicon”. Un străin, care mai târziu se prezintă ca fiind Wilbur Whateley, doreşte să împrumute cartea pentru a o studia, dar Dr. Henry Armitage nu este de acord, în schimb studenta Nancy Wagner îi permite fiind influenţată de privirea hipnotică a lui Whateley. Nancy va cădea total sub influenţa lui Wilbur şi se mută la conacul acestuia.
Mama lui Wilbur, Lavinia, este internată într-un ospiciu şi este dezvăluit mai târziu că ea a avut doi gemeni şi că Wilbur Whateley are un frate geamăn care este aproape uman. Wilbur Whateley doreşte să refacă ritualul bunicului său de a aduce înapoi pe Pământ pe ”Cei Vechi” prin sacrificarea lui Nancy pe baza unor incantaţii din Necronomicon.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: