Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Journey - Călătoria (1959)

The Journey este un film dramatic american din 1959 regizat de Anatole Litvak. Un grup de occidentali încearcă să fugă din Ungaria după ce Uniunea Sovietică se mută pentru a zdrobi Revoluția maghiară din 1956. În film joacă actorii Deborah Kerr, Yul Brynner, Jason Robards și Robert Morley. Deborah Kerr și Yul Brynner au fost din nou împreunati de când au jucat în filmul The King and I în 1956, unde a castigat un Oscar. Călătoria a fost filmata în Metrocolor.

Vizualizari: 124

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, 1959

Regizor: Anatole Litvak

Data Adaugari: 09/03/2021

Scenariști: George Tabori

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:00:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Mar del Plata Film Festival

IMDb: 6,9

Filmul urmărește încercarea unor cetățeni occidentali de a părăsi teritoriul Ungariei cuprinse de revolta antisovietică. În rândul acestora vom găsi un militant maghiar care încearcă și el să părăsească țara sub o identitate falsă, alături de persoane aparținând unui întreg spectru de naționalități și profesii.
Călătoria lor, pornind din aeroportul budapestan către granița austriacă, este oprită de către ruși sub pretextul unor aspecte birocratice, la un orășel de graniță. Comandantul acestora, un anume maior Surov, interpretat magistral de către Yull Brynner, se dovedește a fi un tip educat, victimă el însuși a acestui conflict bizar. Accentul peliculei va fi ușor transferat către o imposibilă idilă între acesta și o englezoaică din grup (Deborah Kerr).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: