Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Last Detail - Ultima misiune (1973)

Ultima misiune (în engleză The Last Detail) este o comedie neagră americană din 1973 regizată de Hal Ashby cu un scenariu de Robert Towne adaptat după romanul cu același nume al lui Daryl Ponicsan.
Filmul s-a bucurat de aprecierea celor mai importante jurii ale festivalurilor cu renume, fiind răsplătit cu numeroase nominalizări și premii.

Vizualizari: 184

Categoria: Comedie, Dramă, 1973

Regizor: Hal Ashby

Data Adaugari: 28/11/2020

Scenariști: Robert Towne, Darryl Ponicsan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:00

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,2 nominalizari Globul de Aur,4nominalizari BAFTA,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 premiu NBR Award,1 premiu NSFC Award,1 premiu NYFCC Award,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,5

Doi ofițeri de carieră din Marina Americană, Buddusky (Jack Nicholson) și Mulhall (Otis Young) sunt trimiși în misiune. Ei au datoria de a-l transporta pe tânărul marinar Larry Meadows (Randy Quaid) de la baza navală Norfolk la închisoarea navală din Portsmouth, unde acesta urmează să își ispășească pedeapsa de opt ani. Buddusky este decis să nu îl lase să ajungă dincolo de gratii înainte de a cunoaște plăcerile vieții în libertate. Astfel, cei trei vor avea parte de multe aventuri în timpul acestei călătorii, printre care și o încăierare într-o toaletă publică, o beție zdravănă în camera de hotel și patinaj la Radio City. De asemenea, tânărului marinar i se va aranja și întâlnirea cu o prostituată care îi va rezolva problema virginității. În naivitatea lui, Larry ajunge să îi considere pe cei doi ofițeri cei mai buni prieteni ai săi. Însă, în momentul în care el încearcă să evadeze, Buddusky îl prinde și îl lovește zdravăn. Bătut și plin de vânătăi, Meadows este predat autorităților din Portsmouth, iar Buddusky și Mulhall realizează că, asemeni tânărul marinar, și ei doi sunt, de fapt, tot prizonieri ai lumii lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: