Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Little Prince - Micul prinț (1974)

Micul Prinț este un film britanic-american de fantezie-muzical din 1974 cu scenariu și versuri de Alan Jay Lerner, muzică de Frederick Loewe.
Fantezie muzicala, ecranizare dupa cartea cu acelasi nume de Antoine de St.Exupery. Delicata poveste a singuraticului mic print blond, care strabate galaxii, sufera pentru toti prietenii sai si in inima caruia este loc doar pentru iubire, este o inegalabila transpunere cinematografica, ilustrata muzical de compozitorii Lerner si Loewe.

Vizualizari: 82

Categoria: Familie, Fantastic, Muzical, SF, 1974

Regizor: Stanley Donen

Data Adaugari: 08/01/2021

Scenariști: Antoine de Saint-Exupéry

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur

IMDb: 6.6

Pelicula este o fantezie muzicală bazată pe cartea clasică a lui Antoine de Saint-Exupery, filmul urmăreşte povestea unui aviator francez (Richard Kiley) care se prăbuşeşte în Sahara. Aici îl întâlneşte pe prinţ (Steven Warner), un copil blond care susţine că e de pe altă planetă. Micul Prinţ îi spune că e un explorator şi că se afla în vizită pe Pământ. Acesta îi poveste pilotului impresiile sale despre planetă, dar şi restul locurilor pe care le-a vizitat în această parte a universului. Ticsit cu subînţelesuri filosofice şi politice, atmosfera fantastică a filmului e întregită de coloană sonoră compusă de realizatorii muzicii filmului ”Gigi”, compozitorii Lerner și Loewe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: