Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Lost Weekend - Un weekend pierdut (1945)

Un weekend pierdut (engleză: The Lost Weekend) (1945) este un film noir dramatic american regizat de Billy Wilder cu Ray Milland și Jane Wyman în rolurile principale. Filmul este bazat pe romanul omonim din 1944 de Charles R. Jackson despre un scriitor alcoolic. Filmul a fost nominalizat la șapte Premii Oscar și a câștigat patru: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor și cel mai bun scenariu adaptat.

Vizualizari: 89

Categoria: Dramă, Romantic, 1945

Regizor: Billy Wilder

Data Adaugari: 09/03/2021

Scenariști: Billy Wilder, Charles Brackett

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:45

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 premii si 3 nominalizari Oscar,3 premii Globul de Aur,2 premii Cannes,2 premii NBR Award,1 premiu National Film Registry,3 premii NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,9

Filmul anului 1945, arunca o privire obiectiva asupra efectelor devastatoare provocate de dependeta de alcool. Paradoxal, capodopera lui Billy Wilder a fost aproape de a nu se mai lansa niciodata datorita reactiei criticilor si a interesului scazut al publicului, neobisnuit cu filmele care trateaza viata “necosmetizata“ de la Hollywood.
Dupa lansare, filmul a fost catalogat drept unul dintre cele mai bune drame ale tuturor timpurilor. Nemultumirea sa în ceea ce priveste viata, dar si cariera sa ratata, îl “arunca” pe Ray Millard într-un chef de trei zile.

Multiplu nominalizat la Premiile Academiei, The Lost Weekend prezinta viata pe muchie de cutit intr-o maniera de neuitat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: