Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Magnificent Seven Ride! - Alți șapte magnifici (1972)

Alți șapte magnifici! (cunoscut și sub numele de The Magnificent Seven 4) este un film western din 1972 și este a treia și ultima continuare a westernului din 1960, The Magnificent Seven. Îl are în rol principal pe Lee Van Cleef în rolul lui Chris Adams, în locul lui Yul Brynner și George Kennedy în rol. A fost regizat de George McCowan.

Vizualizari: 259

Categoria: Romantic, Western, 1972

Regizor: George McCowan

Data Adaugari: 25/03/2021

Scenariști: Arthur Rowe

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:40:15

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

În sudul teritoriului Arizona , șeriful angajat cu arme de foc Chris Adams îl salvează pe vechiul său prieten, fostul vânător de recompense Jim Mackay, dintr-o ambuscadă. Jim îi cere lui Chris să-l ajute să apere orașul Magdalena de la frontiera mexicană de liderul bandiților De Toro și de armata sa de 50 de oameni din bandiți, dar Chris nu dorește să ducă o luptă inegală.
Chris este șerif în orașul în care locuiește cu soția sa, Arilia. Dar necazurile sale încep în momentul în care decide să apere micul oraș mexican, Magdalena, de Donovan și banda sa. Din păcate, Chris nu reușește să-l împiedice pe Donovan să jefuiască o banca și să-i ucidă soția, dar pentru a se răzbuna este gata de orice, chiar și să își scoată ajutoarele din închisoare și să apeleze la un grup de văduve conduse de Laurie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: