Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Miracle of Our Lady of Fatima - Miracolul Sfintei Fecioare de la Fatima (1952)

Miracolul Maicii Domnului din Fatima este un lungmetraj Warner Color realizat în 1952. A fost promovat ca un tratament bazat pe fapte al evenimentelor din jurul aparițiilor Maicii Domnului din Fátima, în Portugalia, în 1917.
Titlu Alternativ : Our Lady of Fátima , Cova da Iria in Fátima , Sanctuary of Fátima , Parish Church of Fátima

Vizualizari: 44

Categoria: Dramă, 1952

Regizor: John Brahm

Data Adaugari: 27/02/2021

Scenariști: Crane Wilbur, James O'Hanlon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:29

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare Venice Film Festival

IMDb: 6,8

Aparitia Fecioarei Maria, la Fatima, in fata a trei copii de tarani, in 1917, este unul din cele mai pretuite miracole din secolul al XX-lea. Pe campul unde Fecioara Maria se spune ca a dezvaluit trei comunicari profetice este acum o bazilica impunatoare si milioane de oameni calatoresc in acel oras portughez in fiecare an.

Devotamentul este imens, iar povestea ce invaluie evenimentele din 1917 pe o perioada de sase luni este uimitoare. In timp ce Portugalia este un stat politienesc socialist, clerul catolic trebuia sa fie atent pentru a evita arestarile si inchiderea bisericilor. Acolo, in Fatima, parintele Ferreira si enoriasii sai se bucurau de o existenta pasnica mult indepartata de ravagiile Primului Razboi Mondial si de tiranica conducere guvernamentala

Totul incepe sa se schimbe atunci cand tanara Lucia, impreuna cu verisorii ei, Jacinta si Francisco, se joacã pe pasunea tatalui ei. Odata ce incep sa se roage din Rozariu, un nor se formeaza si Sfanta Fecioara le apare deasupra unui copac. Ea le promite ca se va intaorce pe data de 13 ai fiecarei luni, timp de 6 luni, iar copiii sunt coplesiti si plini de uimire.

Totusi, totul se estompeaza atunci cand mama Luciei, Maria Rosa, se indoieste de fiica ei si ii interzice sa se mai intoarca pe pasune. Totusi, zvonul se raspandeste si mii de oameni calatoresc catre Fatima sa o zareasca pe Sfanta Fecioara.

Ridiculizata de cei din oras ca fiind mincinoasa, Lucia tanjeste sa o vada pe Maica Domnului inca o data, dar e tinuta practice prizoniera de mama ei. Si mai mult, administratorul guvernamental incearca sa-i convinga pe copii sa recunoasca faptul ca parintele Ferreira i-a pus sa insceneze totul. Cu ajutorul unui localnic betiv, toti cei trei raman puternici in credinta, in ciuda amenintarii cu moartea, iar Doamna continua sa vina in tot restul anului, trimitand mesaje despre atrocitatile care se vor intampla omenirii si promitand un miracol pe care ii va face pe toti sa creada.

“Miracolul Doamnei Noastre de la Fatima” este un film emotionant, un classic fara pereche.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: