Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Sea of Grass - Marea de iarbă (1947)

Marea de iarbă (titlul original: în engleză The Sea of Grass) este un film dramatic american, realizat în 1947 de regizorul Elia Kazan, după romanul omonim a scriitorului Conrad Richter, protagoniști fiind actorii Katharine Hepburn, Spencer Tracy, Robert Walker, Melvyn Douglas.
Lutie Cameron din St. Louis se mărită cu crescătorul de vite din New Mexico, Col. James B. ‘Jim’ Brewton. Cînd Lutie ajunge în “Salt Fork, NM” află că soțul ei este considerat de localnici un tiran.

Vizualizari: 592

Categoria: Dramă, Western, 1947

Regizor: Elia Kazan

Data Adaugari: 26/01/2019

Scenariști: Vincent Lawrence, Marguerite Roberts, Edward E. Paramore Jr.

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:46

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,3

Soarta unui cuplu la sfârșitul secolului al XIX-lea: Jim, bogatul și despoticul „stăpân al preriei” și Lutie, o tânără sensibilă din Saint Louis, copleșită de o viață singuratică și aspră pe un imens ranch. Se duce o luptă între Jim, adeptul pășunatului liber și fermierii care vor să are și să cultive grâu. Dar există și conflictul dintre un bărbat care cunoaște viața și soția sa, altruistă generoasă, dar fără experiență. Acest conflict agravat de un adulter, va duce la o ruptură între Jim și Lutie. Adulterul plătit din plin de soția „stăpânului preriei”, care alege să plece singură, sacrificându-se pentru fericirea celor doi copii ai ei, de care nu ar fi dorit să se despartă. Cuplul nu s-a mai întâlnit decât după douăzeci de ani, la moartea tragică a fiului, Brock...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: