Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Snows of Kilimanjaro - Zapezile de pe Kilimanjaro (1952)

Zăpezile de pe Kilimanjaro (în engleză The Snows of Kilimanjaro) este un film de aventuri regizat de Henry King după un scenariu de Casey Robinson bazat pe o povestire omonimă din 1936 de Ernest Hemingway. În rolurile principale au interpretat actorii Gregory Peck, Susan Hayward și Ava Gardner.
A fost produs de studiourile 20th Century Fox și a avut premiera la New York la 17 septembrie 1952, fiind distribuit de 20th Century Fox. Coloana sonoră a fost compusă de Bernard Herrmann. Cheltuielile de producție s-au ridicat la 3.000.000 dolari americani și a avut încasări de 6.500.000 dolari americani.

Vizualizari: 594

Categoria: Aventuri, Război, Romantic, 1952

Regizor: Henry King, Roy Ward Baker

Data Adaugari: 11/01/2018

Scenariști: Casey Robinson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:51

Claritate: DVDRip XviD

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,2

Ecranizarea romanului lui Ernest Hemingway din 1938. In umbra muntelui Kilimanjaro, scriitorul Harry Street (Gregory Peck), ranit grav in timpul unui safari african, reflecta asupra vietii sale, asupra esecurilor sale in iubire si literatura. Aflat in delir, ii apare obsedant in minte chipul singurei sale iubiri, Cynthia Green (Ava Gardner), la care a renuntat cu mult timp in urma alegand sa plece in cautarea inspiratiei pentru romanele sale. Sotia sa, Helen (Susan Hayward), il ingrijeste, ascultandu-i cu rabdare lamentarile si regretele, si incearca sa-i pastreze dorinta de a lupta cu boala pana la sosirea ajutoarelor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: