Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Star - Steaua (1952)

Steaua este un film american de dramă din 1952 regizat de Stuart Heisler și care îl are în rolul principal pe Bette Davis. Complotul spune povestea unei actrițe îmbătrânite, spălate, care este disperată să-și repornească cariera.

Vizualizari: 613

Categoria: Dramă, Romantic, 1952

Regizor: Stuart Heisler

Data Adaugari: 30/01/2019

Scenariști: Katherine Albert, Dale Eunson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:23

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare OSCAR

IMDb: 7.0

Inglodată în datorii, fosta mare actriță Margaret Elliot se plimbă pe bulevardul cetății filmului, Hollywood unde asistă neputincioasă la cum i se scot la licitație bunurile adunate de-a lungul anilor și privește furioasă cum în toate vitrinele, pe panourile cinematografelor, un chip nou, tânăr al actriței Barbara Lawrence poate fi admirat în marime naturală. Supărată încearcă să obțină un nou contract, discutând cu managerul ei care, ca și "prietenii" ei o evită. Singura mare dragoste ce i-a ramas este micuța ei copilă de 14 ani, Gretchen care locuiește împreună cu fostul soț și soția acestuia și care speră că mama ei este o mare stea a filmului și o va lua într-o zi acasă la ea.

Îndurerată, se întoarce acasă unde este amenințata de proprietar că de a doua zi va fi dată afară, își ia statueta Oscar, primita cândva și cu sticla de Whisky în mână, conduce cu viteză, este urmărită de poliție și arestată. A doua zi i se plăteste cauțiunea de Jim Johannsen, fostul actoraș Barry Lester care jucase cândva roluri secundare alături de ea și care va încerca sa o ajute, dar numai de ea depinde ce hotărâre va lua.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: