Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Voyage to the Bottom of the Sea - Călătorie Spre Fundul Oceanului (1961)

Voyage to the Bottom of the Sea este un film SF american din 1960 regizat de Irwin Allen. În rolurile principale joacă actorii Walter Pidgeon, Joan Fontaine, Barbara Eden.
Amiralul Nelson are un submarin atomic nou. Când centura de radiații Van Allen ia foc, amiralul trebuie să găsească o cale de a lupta cu căldura sau va vedea cum lumea se transformă în fum.
Titlul alternativ: Irwin Allen’s Production of Voyage to the Bottom of the Sea, Viaje al fondo del mar, Le sous-marin de l’apocalypse, Viaggio in fondo al mare

Vizualizari: 132

Categoria: Aventuri, SF, 1961

Regizor: Irwin Allen

Data Adaugari: 27/03/2021

Scenariști: Irwin Allen, Charles Bennett

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,1

Seaview este cel mai bine echipat submarin al flotei americane. Amiralul Nelson si echipajul sau se pregatesc pentru o scufundare la mare adancime in zona polara, la expeditie urmand sa participe si o senatoare(dr. Susan Hiller). Din cauza unor caderi masive de roci amiralul ordona ridicarea la suprafata pentru a vedea ce s-a intamplat, iar, spre surprinderea lui, constata ca cerul este de culoare rosie, iar temperatura e mult crescuta. Acest lucru a fost cauzat de faptul ca centura Van Allen a luat foc. In cadrul unei conferinte tinute la sediul ONU amiralul propune detonarea unei incarcaturi nucleare de la bordul submarinul in directia centurii pentru a o distruge si, astfel, de a salva Pamantul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: