Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

When Worlds Collide - Când lumile se ciocnesc (1951)

Când lumile se ciocnesc (titlu original When Worlds Collide) este un film SF din 1951 bazat pe romanul din 1933 cu același nume scris împreună de Philip Gordon Wylie și Edwin Balmer.[1] Filmul a fost realizat în Technicolor, regizat de Rudolph Maté și a câștigat în 1951 Premiul Oscar pentru efecte speciale. În film interpretează actorii Richard Derr, Barbara Rush, Peter Hansen și John Hoyt.
Producătorul filmului George Pal a dorit să realizeze și o continuare bazată pe romanul After Worlds Collide, dar i-a fost imposibil din cauza eșecului filmului Conquest of Space (1955) la box office .

Vizualizari: 82

Categoria: Fantastic, SF, Thriller, 1951

Regizor: Rudolph Maté

Data Adaugari: 07/04/2021

Scenariști: Sydney Boehm , Edwin Balmer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:22:16

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare OSCAR

IMDb: 6,6

Astronomul Emery Ronson descoperă că, după câteva luni, steaua rătăcitoare, pe care a numit-o Bellus, se va apropia de Pământ și o coliziune este inevitabilă. La început, nimeni nu-l crede. Un grup de oameni de știință începe să construiască o navă spațială pentru a supraviețui - există posibilitatea de a scăpa prin aterizarea pe planeta Zira, care se învârte în jurul stelei Bellus.

Curând încep cataclismele globale: erupții vulcanice, cutremure, inundații provocate de mareea puternică. Panica începe pe Pământ, iar la o întâlnire a Națiunilor Unite se decide să se grăbească construcția navei. Începe o loterie, în care locurile de pe navă sunt jucate. În ultimul moment, nava reușește să scape de pe Pământul muribund.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: