Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Kramer vs. Kramer - Kramer contra Kramer (1979) (Dublat Română)

Kramer contra Kramer este un film dramatic american din 1979 inspirat din romanul Kramer vs. Kramer al lui Avery Corman. Un cuplu căsătorit vrea să divorțeze și să stabilească custodia copilului. A primit cinci Premii Oscar în 1980 la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun actor și Cea mai bună actriță în rol secundar.

Vizualizari: 57

Categoria: Acţiune, Dragoste, Dramă, 1979

Regizor: Robert Benton

Data Adaugari: 03/03/2021

Scenariști: Robert Benton

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:38:43

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 5 premii si 4 nominalizari OSCAR,4 premii si 4 nominalizari Globul de Aur,6 nominalizari BAFTA,3 premii David di Donatello,1 premiu DGA Award,4 premii KCFCC Award,5 premii LAFCA Award,2 premii NBR Award,3 premii si 4 nominalizari NSFC Award + alte premii

IMDb: 7,8

Ted Kramer ( Dustin Hoffman ) este un director de publicitate muncitor care tocmai a primit un cont nou și foarte important. Ted ajunge acasă și împărtășește vestea bună soției sale Joanna ( Meryl Streep ) doar pentru a descoperi că îl părăsește. Ea îl părăsește pe Ted pentru a-și crește fiul, Billy ( Justin Henry) de unul singur, după ce a suferit o criză nervoasă. Ted și Billy se confruntă inițial unul cu celălalt, Ted nu mai are timp să-și suporte volumul de muncă crescut, iar lui Billy îi lipsește dragostea și atenția mamei sale. După luni de tulburări, Ted și Billy învață să facă față, numai după ce Billy îl testează pe tatăl său să aibă înghețată în loc de cină și este pedepsit pentru asta și se leagă treptat ca tată și fiu, după ce Ted își cere scuze și explică ce s-a întâmplat cu mamă.
Ted se împrietenește cu vecina sa Margaret ( Jane Alexander ), care o sfătuise inițial pe Joanna să o părăsească pe Ted dacă era atât de nefericită. Margaret este un părinte singur, iar ea și Ted devin spirite înrudite. Într-o zi, în timp ce cei doi stau în parc, urmărindu-și copiii jucându-se, Billy cade din greșeală de la sala de sport din junglă , tăindu-i grav fața. Ted trece peste câteva blocuri prin traficul care se apropie, ducându-l pe Billy la spital, unde își consolează fiul în timpul tratamentului.
La cincisprezece luni după ce a ieșit, Joanna se întoarce la New York pentru a-l revendica pe Billy și are loc o bătălie pentru custodie . În timpul ședinței de custodie, atât Ted, cât și Joanna nu sunt pregătiți pentru asasinările brutale de personaje pe care avocații lor le dezlănțuie pe celălalt. Margaret este forțată să depună mărturie că a sfătuit-o pe Joanna nefericită să o părăsească pe Ted, deși încearcă să-i spună și Joannei pe stand că soțul ei s-a schimbat profund. În cele din urmă, faptele dăunătoare că Ted a fost concediat din cauza responsabilităților sale părintești conflictuale, care l-au obligat să ocupe un loc de muncă mai puțin plătit, apar la tribunal, la fel ca și detaliile accidentului lui Billy. [2]Salariul său inițial a fost notat ca „33.000 de dolari pe an”, în timp ce el a fost obligat să admită că noul său salariu a fost de doar „28.200 de dolari”, după ce Joanna a declarat instanței că „actualul salariu” ca designer de îmbrăcăminte sportivă este „31.000 de dolari pe an” .
Curtea acordă custodia Joannei, o decizie bazată în principal pe doctrina anilor de licitație . Devastat de decizie, Ted discută despre apelarea cazului, dar avocatul său avertizează că apelul ar fi prea costisitor și Billy însuși va trebui să ia poziție în procesul rezultat. Ted nu suportă gândul de a-și supune copilul la un astfel de calvar și decide să nu conteste custodia.
În dimineața când Billy urmează să se mute cu Joanna, Ted și Billy fac micul dejun împreună, reflectând masa pe care Ted a încercat să o gătească în prima dimineață după ce Joanna a plecat. Împărtășesc o îmbrățișare tandră, știind că acesta este ultimul lor mic dejun zilnic împreună. Joanna apelează la interfon, cerându-i lui Ted să coboare singură în hol. Când ajunge, ea îi spune lui Ted cât de mult o iubește și o vrea pe Billy, dar știe că adevărata lui casă este alături de Ted și, prin urmare, nu o va lua în custodie. Îl întreabă pe Ted dacă poate merge să-l vadă pe Billy, iar Ted spune că ar fi bine. În timp ce urmează să intre împreună în lift, Ted îi spune Joannei că va rămâne jos pentru a-i permite Joannei să o vadă pe Billy în privat. După ce intră în lift, Joanna își șterge lacrimile de pe față și o întreabă pe fostul ei soț „Cum arăt?”

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: