Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Dogs of War - Câinii războiului (1980)

Câinii de război este un film american de război din 1980, bazat pe romanul omonim din 1974 al lui Frederick Forsyth. În mare parte filmat în Belize, a fost regizat de John Irvin și cu rolurile lui Christopher Walken și Tom Berenger. În ea, o mică unitate mercenară de soldați este angajată în mod privat pentru a-l depune pe președintele unei țări africane fictive, astfel încât un magnat britanic să poată avea acces la un depozit de platină.
Titlul se bazează pe o frază din piesa lui William Shakespeare, Iulius Caesar: „Plângeți,„ Havoc! ”, Și lăsați să alunece câinii războiului”.

Vizualizari: 169

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, Război, 1980

Regizor: John Irvin

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Gary DeVore, George Malko

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:58:46

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Jamie Shannon este un mercenar. La întoarcerea dintr-o misiune din America de Sud, un nou angajator îi oferă 15.000$ să pregătească o altă misiune în mica republică Zangaro. Aici este prins, arestat și torturat, apoi expulzat din Zangaro.
La întoarcere, angajatorul îi propune o lovitură de stat. Jamie descoperă motivele: angajatorul voia să-l pună în fruntea statului pe colonelul Bobi, care să garanteze unei societăți americane exclusivitatea resurselor miniere platină.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: