Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Arthur (1981)

Arthur este un film de comedie american din 1981, scris și regizat de Steve Gordon. Îl are în rol principal pe Dudley Moore în rolul lui Arthur Bach, un miliardar beat din New York, aflat la marginea unei căsătorii aranjate cu o moștenitoare bogată, dar ajunge să se îndrăgostească de o fată obișnuită din clasa muncitoare din Queens. A fost singurul film regizat de Gordon, care a murit în 1982 în urma unui atac de cord la 44 de ani.

Vizualizari: 126

Categoria: Comedie, Romantic, 1981

Regizor: Steve Gordon

Data Adaugari: 30/03/2021

Scenariști: Steve Gordon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:08

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 2 nominalizari OSCAR,4 premii si 1 nominalizare Globul de Aur,2 nominalizari BAFTA,1 premiu American Movie Awards,1 premiu ASCAP Award,1 premiu LAFCA Award,1 premiu si 1 nominalizare NYFCC Award,1 premiu WGA Award

IMDb: 6.9

Arthur e un personaj dulce, ba chiar adesea demn de milă, ale cărui miliarde n-au făcut altceva decât să-l transforme într-un singuratic, bețiv și fără nici o motivație în viață. La început, Arthur se află adâncit până în gât în aranjamentele pentru o căsnicie din interes cu Anne Dusenberry, pentru care nu simte absolut nimic. Toată lumea așteaptă de la Arthur să se comporte frumos, însă nimănui nu-i pasă cu adevărat de felul în care îi merge acestuia. Cu două excepții – valetul Hobson și vânzătoarea Linda Marolla. Arthur ar prefera să se însoare cu Linda, însă tiranica sa bunică îl amenință că îl va dezmoșteni dacă nu-i face pe plac întărindu-și poziția socială prin căsătoria cu Anne Dusenberry. Până la urmă însă chiar și acestei bunici neînduplecate i se moaie inima când întrezărește perspectiva ca nepotul său să nu fie niciodată fericit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: