Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5
Descarca Server 1 Descarca Server 2

La Pirate (The Pirate) - Piratul (1984)

The Pirate este un film de dramă francez din 1984 regizat de Jacques Doillon. A fost înscris în Festivalul de Film de la Cannes din 1984.
La scurt timp după ce s-a întors acasă într-o seară cu soțul ei, Alma este vizitată de iubita ei de lesbiene Carole. În torentul emoțional care a urmat, Alma își permite să fie răpită de Carole și dusă la un hotel, urmărită de o tânără fată, o prietenă fără nume a lui Carole și un spectator excentric care se prezintă ca detectiv privat.

Vizualizari: 98

Categoria: Dragoste, Dramă, Erotic, 1984

Regizor: Jacques Doillon

Data Adaugari: 29/03/2021

Scenariști: Jacques Doillon

Uploader: Admin

Durată Film: 1:27:09

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1984,César Awards, France 1985

IMDb: 5,3

La scurt timp după ce s-a întors acasă într-o seară cu soțul ei, Alma este vizitată de iubita ei de lesbiene Carole. În torentul emoțional care a urmat, Alma își permite să fie răpită de Carole și dusă la un hotel, urmărită de o tânără fată, o prietenă fără nume a lui Carole și un spectator excentric care se prezintă ca detectiv privat. Înainte ca Alma și Carole să își poată rezolva situația, soțul Almas Andrew apare pe scenă și, într-o frenezie nebună, încearcă să-și revendice soția.
Jacques Doillon nu este străin de controverse, iar La Pirate se învârte în jurul a cinci personaje disparate despre care nu știm nimic. În acest film, probabil cea mai provocatoare lucrare a sa, el ne atacă sensibilitățile cu o descriere nedumeritoare și îngrozitoare a emoțiilor dezgustătoare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: