Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Wet Gold - Aur Ud (Dublat Română) (1984)

Wet Gold este un film american de aventură pentru televiziune din 1984, regizat de Dick Lowry și care are ca rol principal actrița Brooke Shields. Filmul a fost lansat inițial pe 28 octombrie 1984 pe ABC.
Titlu Alternativ : Goldjagd,Das Bahama Projekt,Islak Altın,Oro mojado,Oro sommerso,O thisavros tis Santa Cruz,L'or du fond des mers,Syvyyksien kulta,Trésor au fond des mers

Vizualizari: 141

Categoria: Aventuri, Dragoste, Dramă, Romantic, 1984

Regizor: Dick Lowry

Data Adaugari: 04/04/2021

Scenariști: Otis Jones, David Sherwin

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:30:12

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.0

Wet Gold este povestea unei tinere (Laura), care lucrează ca chelneriță într-o cafenea. Laura dă peste un bărbat în vârstă beat (Sampson), care o umple cu povești incitante despre o barcă care a căzut cu milioane de aur. Deși iubitul Laurei (Barnes) îi tot spune că poveștile lui Sampson sunt false, Sampson o face să creadă că sunt adevărate. Laura îl duce pe Sampson la o bibliotecă, unde găsește un articol vechi de ziar care se potrivește cu evenimentele descrise de el. După ce a devenit un adevărat credincios, Laura îi convinge pe Barnes, Sampson și pe proprietarul unui magazin de scufundări, Keating, să caute comoara. Împreună au plecat de la Key West în barca Baker, pe care Barnes ar trebui să o îngrijească. Keating arată o plăcere pentru Laura și, din această cauză, Barnes începe să se simtă inconfortabil față de el. După ce au petrecut ceva timp în apă, visele lor devin realitate, dar descoperirea aurului începe să arate o schimbare a personalității lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: