Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Rambo: First Blood Part 2 (1985) (Dublat Română)

Rambo II (titlu original: Rambo: First Blood Part II sau First Blood II) este un film american din 1985 regizat de George P. Cosmatos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Sylvester Stallone[18] ca veteranul de război John Rambo și Richard Crenna ca Samuel Trautman. A câștiat mai multe premii Zmeura de Aur și a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cea mai bună editare sonoră. Este al doilea film din seria Rambo după First Blood - Rambo I.

Vizualizari: 35

Categoria: 1985, Acţiune, Aventuri, Thriller

Regizor: George P. Cosmatos

Data Adaugari: 21/03/2021

Scenariști: Sylvester Stallone , David Morrell , Kevin Jarre

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:25:00

Claritate: VHSRip 720p

Premii: Premii: 1 nominalizare Oscar. Alte 5 premii & 4 nominalizări

IMDb: 6.5

John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi și erou al războiului din Vietnam, este acum prizonier într-o închisoare federală, deși este nevinovat de acuzațiile aduse. Noi vești despre un grup de soldați, dispăruți în timpul luptelor din războiul cu Vietnam-ul, indică faptul că aceștia sunt încă în viață dar sunt ținuți prizonieri.
Colonelul Trautman este autorizat să îl elibereze din închisoare pe Rambo și să îi încredințeze misiunea de salvare a celor câțiva supraviețuitori. Rambo este singurul care ar putea pătrunde în spatele liniilor inamice, singurul capabil să ducă la bun sfârșit misiunea…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: