Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Shanghai Surprise - Surpriză de Shanghai (1986)

Shanghai Surprise este un film de comedie si aventuri britanic-american din 1986 regizat de Jim Goddard și cu Sean Penn și Madonna. A fost produsă de HandMade Films de George Harrison și distribuită de Metro-Goldwyn-Mayer.

Vizualizari: 240

Categoria: 1986, Aventuri, Comedie, Romantic

Regizor: Jim Goddard

Data Adaugari: 23/01/2021

Scenariști: John Kohn , Robert Bentley

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:47

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 3.2

Datorita haosului dezlantuit in urma ocuparii orasului chinez Shanghai de catre trupele japoneze in anul 1937, a disparut un important transport de opium, printre cei interesati ca sa il gaseasca fiind un misionar, o tanara voluntara care il ajuta sa stranga donatii si un negustor american de cravate. Cautarile neincetate ii vor duce pe ultimii doi dintre ei in cele mai rau famate locuri ale orasului, pe aleile inguste ticsite de oameni si de ricse, in portul aglomerat cu barci, jonci si vapoare, in locurile frecventate de catre consumatorii de opium, pe vasul de lux al unei curtezane imperiale, in beciul Politiei, in imensele depozite de marfuri din docuri, in aproape toate carciumile si localurile din zona, dar cu toate eforturile celor doi tineri transportul de opium inca ramane ascuns.
Au gasit in schimb ''surpriza de Shanghai'', o cingatoare pe care traficantii de opium o purtau la brau, facuta astfel incat sa se auto-distruga si sa-l mutileze pe acela care incerca sa o desfaca.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: